Cugaklik.hr Logo

Zabranjena prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina.

Jeste li stariji od 18 godina?

PODSJEĆAMO VAS DA ALKOHOL KONZUMIRATE ODGOVORNO I UMJERENO

  • Sigurno online plaćanje i brza dostava

KORLAT SYRAH, MAGNUM, ZAŠTIĆENA OZNAKA IZVORNOSTI 1,50 L

49,00  (369,19 kn)

SKU: BADWINER013

Kategorije: CRVENO VINO , VINO


Na korlatskom području, pod benkovačkim vinogorjem, svoje gotovo idealno mjesto pod suncem našao je i Syrah. Ovo vrhunsko crno vino je duboke, tamne, crveno ljubičaste boje te snažne i bogate strukture. Intenzivno koncentrirano i začinjeno aromama zrelog bobičastog voća poput kupine i crnih grožđica. Snažnoj kompleksnosti i osobnosti mirisa doprinose i lijepo usklađene arome kave, crne čokolade te diskretna aroma duhana, koja je dijelom iskaz aromatskog potencijala, a dijelom rezultat brižne njege te dozrijevanja vina u hrastovim bačvama. Vino je puno, toplo, uravnoteženo, trajno i zrelo za konzumiranje.

Syrah, sorta podrijetlom sa Srednjeg istoka, iako dugo vremena zapostavljana u vinogradima, danas se s mnogo uspjeha uzgaja u najznačajnijim vinogradarskim regijama svijeta. Kompleksnost i struktura ovog vina zasigurno potvrđuje činjenicu da se neka od najvećih vina današnjice proizvode od sorte Syrah ili je ista sastavni dio velikih vinskih kupaža.

Korlat vina posebna su i po svom dizajnu boce i etikete, za koje su osvojili svjetski poznatu nagradu za dizajn, Red Dot Award. Uz naglašene elemente modernog i drugačijeg, posebnost ove etikete leži u činjenici da je specijalnim tiskarskim tehnikama otisnuta izravno na bocu, koja svojim oblikom idealno zaokružuje snagu i karakter ovih vina.

IDEALNA TEMPERATURA:

18°C

DOSTUPNI VOLUMENI:

0,75 L i 1,5 L

PREPORUKA KONZUMACIJE:

Ohlađen na 18°C idealno se slaže sa biftekom, janjećim kotletima i mesom s roštilja