Cugaklik.hr Logo

Zabranjena prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina.

Jeste li stariji od 18 godina?

PODSJEĆAMO VAS DA ALKOHOL KONZUMIRATE ODGOVORNO I UMJERENO

  • Sigurno online plaćanje i brza dostava

VRSTE I NAČINI PLAĆANJA

Nuđenje i plaćanje na internetskoj stranici se vrši u hrvatskim kunama. Cijene su maloprodajne izražene s pripadajućim PDV-om. Navedene cijene vrijede za kupovinu online.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za Web trgovinu.

Naručene proizvode možete platiti na sljedeće načine:

  • Uplatom na žiro račun (Internet bankarstvo, pošta, banka, FINA)
  • Kreditnim karticama (MasterCard, Maestro, Visa)
  • KEKS Pay
  • Plaćanje pouzećem 

Ako ste odabrali plaćanje kreditnom karticom, na sigurnoj stranici HT PayWay odaberete vrstu kreditne kartice kojom plaćate (MasterCard, Maestro i Visa) te upišete podatke o vlasniku kreditne kartice i ostale potrebne podatke.

Izjava o sigurnosti

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

3dsecure upute za sigurnu internetsku kupovinu.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem omogućuje vam da narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu odnosno tek kada proizvod vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini u eurima, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Plaćanje pouzećem dodatno se naplaćuje u iznosu od 1,35 € (10,17 kn), a moguće je isključivo za narudžbe do maksimalno 100,00 € (754,34kn).

Ukupnu narudžbu moguće je platiti isključivo jednokratno.