Cugaklik.hr Logo

Zabranjena prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina.

Jeste li stariji od 18 godina?

PODSJEĆAMO VAS DA ALKOHOL KONZUMIRATE ODGOVORNO I UMJERENO

  • Sigurno online plaćanje i brza dostava

KORLAT MERLOT EKO, ZAŠTIĆENA OZNAKA IZVORNOSTI 3 x 0,75 L

51,60  (388,78 kn)

MINIMALNA KOLIČINA ZA NARUDŽBU SU TRI (3 kom.) BOCE (283,50 Kn). CIJENA PO KOMADU  JE 94,50 Kn.

SKU: BADWINER010

Kategorije: CRVENO VINO , VINO


Iz benkovačko – stankovačkog vinogorja, s položaja Korlat, potječe i ovo osebujno vino sjajne, tamno crvene boje, njegovano u hrastovim bačvama. Snažne, bogate strukture, podržano aromama zrelog crvenog voća trešnje i maline te dodatno harmonizirano diskretnim začinskim aromama. Dugotrajan bogat okus s lijepo izbalansiranim kiselinama i mekim, zrelim taninima daje vinu dodatnu dimenziju i finu glatku teksturu. Upravo su to odlike zbog kojih ćete se zasigurno ponovo družiti s ovim vinom.

Merlot je, uz Cabernet Sauvignon, druga plemenita sorta regije Bordeaux koja je po svom potencijalu vrlo prilagodljiva različitim uvjetima proizvodnje. Upravo korlatski položaj svojim mikroklimatskim uvjetima prirodno, uz minimalnu intervenciju vinogradara, osigurava optimalan odnos svih uvjeta za rast loze, a grožđe proizvedeno u takvom terroiru osigurava potencijal vina za pamćenje.

Korlat vina posebna su i po svom dizajnu boce i etikete, za koje su osvojili svjetski poznatu nagradu za dizajn, Red Dot Award. Uz naglašene elemente modernog i drugačijeg, posebnost ove etikete leži u činjenici da je specijalnim tiskarskim tehnikama otisnuta izravno na bocu, koja svojim oblikom idealno zaokružuje snagu i karakter ovih vina.

IDEALNA TEMPERATURA:

18°C

DOSTUPNI VOLUMENI:

0,75 L

PREPORUKA KONZUMACIJE:

Ohlađen na 18°C idealno se slaže uz tunu, gulaš, deserte od čokolade, janjetinu, svinjetinu, patku i plemenite sireve