Cugaklik.hr Logo

Zabranjena prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina.

Jeste li stariji od 18 godina?

PODSJEĆAMO VAS DA ALKOHOL KONZUMIRATE ODGOVORNO I UMJERENO

  • Sigurno online plaćanje i brza dostava

KORLAT CABERNET SAUVIGNON, ZAŠTIĆENA OZNAKA IZVORNOSTI 3 x 0,75 L

51,60  (388,78 kn)

MINIMALNA KOLIČINA ZA NARUDŽBU SU TRI (3 kom.) BOCE (283,50 Kn). CIJENA PO KOMADU JE 94,50 Kn.

SKU: BADWINER011

Kategorije: CRVENO VINO , VINO


Posebni mikroklimatski uvjeti i položaj korlatskih vinograda, stvorili su ovo osebujno vino izrazito tamne, duboke, gotovo crne boje s karakterističnim ljubičastim odsjajem. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih aroma poput šljiva, borovnica, crnog ribiza te diskretne začinske note. Vino je puno, harmonično, koncentriranih aroma, nešto izraženije svježine s dosta zrelih tanina. Brižnom dugotrajnom njegom u hrastovim bačvama i blagim ostatkom neprovrelog šećera, sljubljeno je u jedinstveno vino za odabrane trenutke.

Cabernet sauvignon je sorta koja je nastala spontanim križanjem Cabernet Franca i Sauvignona. Na kvalitetu u značajnoj mjeri utječu mikroklimatski uvjeti uzgoja loze i upravo korlatski položaj jamči vrhunsku kvalitetu ove svjetski vrijedne i priznate sorte. Mnogi ga smatraju kraljem crvenih vina što mnogočime i opravdava. Korlat Cabernet Sauvignon dobitnik je mnogobrojnih priznanja, zlatnih, srebrnih i brončanih medalja na vinskim izložbama diljem svijeta.

Korlat vina posebna su i po svom dizajnu boce i etikete, za koje su osvojili svjetski poznatu nagradu za dizajn, Red Dot Award. Uz naglašene elemente modernog i drugačijeg, posebnost ove etikete leži u činjenici da je specijalnim tiskarskim tehnikama otisnuta izravno na bocu, koja svojim oblikom idealno zaokružuje snagu i karakter ovih vina.

IDEALNA TEMPERATURA:

18°C

DOSTUPNI VOLUMENI:

0,75 L

PREPORUKA KONZUMACIJE:

Ohlađeno na 18°C idealno pristaje uz meso divljači, pašticade i steakove