Cugaklik.hr Logo

Zabranjena prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina.

Jeste li stariji od 18 godina?

PODSJEĆAMO VAS DA ALKOHOL KONZUMIRATE ODGOVORNO I UMJERENO

  • Sigurno online plaćanje i brza dostava

G’VINE FLORAISON GIN 0,70 L

47,80  (360,15 kn)

SKU: VALGIN027

Kategorije: GIN , ŽESTOKA CUGA


G-Vine fleurison nije samo klasični gin.  On je utjelovljenje kreativnosti i joie de vivre à la française. Prava kulturna mješavina između bogate baštine Charente, avangarde Pariza i prirodne elegancije jugozapada koja će podjednako iznenaditi znalce i početnike.

Gin G-vine je inovativan u tradiciji slaveći slobodu duha i poziva potrošača na novu koncepciju gina, koji nam predlaže da odbacimo u svim oblicima: gin tonic, ljetni koktel,…

Već prisutan u 30 zemalja, Floraison je nagrađen brojnim nagradama, uključujući zlatnu medalju Instituta za ispitivanje pića u Chicagu 2018. godine i rangiran je na 3. mjesto među 5 najboljih super-premium ginova na svijetu.

G-Vine gin

Iako se velika većina ginova proizvodi od destilata žitarica, G-Vine i njegovi osnivači odlučili su koristiti alkohol od grožđa. Mnogo slađi od alkohola od žitarica, alkohol od grožđa nudi slađe bazne note, što rezultira mnogo slađim i uravnoteženijim ginom.

Za aromatiziranje svojih ginova, kuća ponovno protresa kodove integracijom destilata cvjetova vinove loze, što daje prekrasan mirisni i cvjetni rezultat.

Cvjetovi vinove loze beru se ručno, a zatim se nekoliko dana maceriraju u lozovači. Dobivena smjesa se zatim kombinira s drugim destilatima od 10 biljaka i začina kao što su kleka, zeleni kardamom, bobice krastavaca, sladić, korijander, limeta ili đumbir. Ova jedinstvena mješavina proizvodi jedinstveno svjež, vrlo cvjetni gin koji dočarava duh proljeća.