Cugaklik.hr Logo

Zabranjena prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina.

Jeste li stariji od 18 godina?

PODSJEĆAMO VAS DA ALKOHOL KONZUMIRATE ODGOVORNO I UMJERENO

  • Sigurno online plaćanje i brza dostava

DICTADOR ORTODOXY GIN 0,7 L

42,50 

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 42,50 

SKU: MVGIN001

Kategorije: GIN , ŽESTOKA CUGA


Colombian Ortodoxy Gin temelji se na formuli Daria Parre, bivšeg predsjednika tvrtke i zaljubljenika u gin. Nakon brojnih produženih posjeta Velikoj Britaniji, uživajući u onome što je za njega bilo Božje piće, vratio se u Kolumbiju odlučan stvoriti kolumbijski gin. Kod kuće je proučavao nekoliko formula i na temelju svog iskustva konačno stvorio Ortodoxy Gin. Godinama se Ortodoxy proizvodio samo za njegovu osobnu potrošnju te nije ni sanjao da bi njegovo piće jednog dana mogao postati gin koji se prodaje na međunarodnoj razini. Mješavina bobičastog voća, biljnih sastojaka, kora, korijenja i začina daje Ortodoxy Ginu jedinstveni okus.

Na nosu prikazuje ravnotežu gorčine korijenja, svježinu biljnih vrsta, slatkoću i kiselost bobičastog voća i kore drveta te toplinu začina. Na prvu arome smreke i anđelike u kombinaciji s mentom, limunom i paprom. Sekundarne arome cimeta, borovnice i đumbira stvaraju klasični suhi gin.

U ustima je aromatičan i mekan te lagano trpak. S 43% alkohola, ovaj se gin dobro miješa sa širokim rasponom tonika. Tonic plus kriška limuna i možete uživati ​​u najboljem klasiku ili Ortodoxyju!