Cugaklik.hr Logo

Zabranjena prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina.

Jeste li stariji od 18 godina?

PODSJEĆAMO VAS DA ALKOHOL KONZUMIRATE ODGOVORNO I UMJERENO

  • Sigurno online plaćanje i brza dostava

BELVEDERE PURE INSTITUTIONAL GIFT BOX 0,70L

43,50 

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 43,50 
Vodka Belveder Pure u posebno dizajniranom poklon pakiranju.

SKU:

Kategorije: VODKA


elvedere vodka je vodka napravljena u skladu s prirodom – samo od najčišće poljske raži i pročišćene vode uz korištenje postupka destilacije izravnom vatrom. Ne sadrži nikakve dodatne aditive, ne sadrži gluten, ima košer certifikat, te je proizvedena u skladu sa svim zakonima proizvodnje originalne poljske vodke, koji nalažu da se ništa ne smije dodavati.

Proizvodi se u jednoj od najdugovječnijih poljskih destilerija koja proizvodi vodke još od 1910. godine. Belvedere destilatori koriste šesto godina staru poljsku tradiciju kod proizvodnje ove craft vodke, posebnog okusa i karaktera. Poljska raž koja se koristi za proizvodnju Belvedere vodke je žitarica s posebnih nasljeđem i drevnim korijenima. Vrlo je otporna na velike oscilacije temperature i izazovno tlo. Daje izrazit okus i karakter, za razliku od nekih neutralnijih žitarica poput pšenice ili kukuruza. Kod proizvodnje Belvedere vodke koristi se pročišćena voda koja pojačava prirodni okus i karakter raži.
Postupak destilacije izravnom vatrom omogućava da se dobije vodka nevjerojatne dubine i složenih okusa. Filozofija brenda Belvedere je da je ono prirodno i jednostavno – ono najbolje, stoga uvijek zagovara jednostavnost, da se pije kvalitetnije a ne više.

Dobro strukturiranog i elegantnog profila, s tragovima badema, vanilije i bijelog papra, nježnog, slatkastog okusa s glatkim i čistim završetkom. Zamamnih aroma vanilije, punog i zaobljenog okusa s bogatom i baršunastom teksturom. Lagane note vanilije osciliraju između slatkoće i začinjenosti, uz tragove bijelog papra i začina. Lijepog i uravnoteženog završetka s notama badema i brazilskog oraščića.