Cugaklik.hr Logo

Zabranjena prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina.

Jeste li stariji od 18 godina?

PODSJEĆAMO VAS DA ALKOHOL KONZUMIRATE ODGOVORNO I UMJERENO

  • Sigurno online plaćanje i brza dostava

MONIN SIRUP MANGO 2 x 0,7 L

31,80  (239,60 kn)

NEMA NA ZALIHI

SKU: PPDSYRM098

Kategorije: KOKTELI I MIKSEVI , SIRUP


Monin Mango sirup egzotičnog okusa, slatki okus zrelog manga na nepcu. Doživite slatki i sočni okus tropa, napravljen od svježeg voća manga, cvijeća, začina i biljaka. Mango je jedno od najpopularnijih tropskih voća koje se jede u mnogim zemljama diljem svijeta.

Visoke koncentracije i iznimno svestran, idealan dodatak egzotičnim koktelima, gaziranim pićima, čajevima i savršen mocktail sirup. Budite kreativni i lako napravite voćne napitke, aromatizirane čajeve, smrznuta pića, deserte i širok raspon kreacija s okusom manga s malo ovog sirupa.

Mango je ostao zatvoren u regiji Indo-Burme i udaljen od ostatka svijeta oko 4000 godina. Ipak, tek 1498. godine, kada su portugalski putnici koji su se iskrcali u Calcutti uspostavili trgovinu mangom, voće je počelo u potpunosti dosezati zapadnu hemisferu. Razlog tome je, najvjerojatnije, kratak period održivosti koji je dostupan za sadnju sjemena manga. Prijevoz preko zemlje, a kamoli na drugi kontinent, bio je razumljivo spor i težak proces u to vrijeme.

Napravljen od čistog šećerne trske, bez umjetnih dodataka, odabranih prirodnih sastojaka i aroma. Bez alkohola, pogodan za vegansku i vegetarijansku prehranu. Staklena boca od 700 ml.