• Sigurno online plaćanje i brza dostava

Hennessy X.O NBA Limited edition

248,90  (1.875,34 kn)

SKU: MVCOG019

Kategorije: COGNAC


Hennessy s ponosom predstavlja surađuju s NBA-om.

Za NBA sezonu 2021./2022. Hennessy je lansirao nova, limitirana V.S, V.S.O.P i X.O izdanja  i postao prvi globalni partner NBA-a za žestoka pića. Već više od 250 godina Hennessy podržava sve one koji pomiču granice, poput nepokolebljivih igrača NBA-a. Hennessy predstavlja mnogo više od – samo konjaka, kao što i NBA predstavlja mnogo više od – samo košarke. Oboje predstavljaju globalne zajednice, a putem ove njihove suradnje promovira se sportski duh, košarka i sama kultura igre, koja dodatno povezuje osobe kroz zabavu i prijateljstvo.

Hennessy X.O je legendarni simbol Hennessy kuće. Ozbiljan i moćan, zahvaljujući njegovim eaux de vie koje odležavaju u mlađim bačvama, čime dobivaju jačinu ali i sposobnost postizanja sjajne zaobljenosti kroz vrijeme. Hennessy X.O objedinjuje više od 100 pomno odabranih eaux de vie, starih do 30 godina.

Tamne i intenzivne jantarne boje s odsjajima mahagonija. Vrlo uravnotežen na nepcu na kojem dominira crni papar, kakao te note sušenog voća. Harmoničnog i elegantnog završetka, s lagano začinjenim završetkom.