Cugaklik.hr Logo

Zabranjena prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina.

Jeste li stariji od 18 godina?

PODSJEĆAMO VAS DA ALKOHOL KONZUMIRATE ODGOVORNO I UMJERENO

  • Sigurno online plaćanje i brza dostava

DICTADOR TREASURE GIN 0,7 L

50,40  (379,74 kn)

SKU: MVGIN002

Kategorije: GIN , ŽESTOKA CUGA


Colombian Treasure Gin temelji se na jedinstvenom kolumbijskom voću Limon Mandarino (mandarina-limun) koje miješa egzotični slatkasti okus mandarine i kiselost limuna dajući fantastičnu ravnotežu. Osnovni alkohol za kolumbijski gin dobiven je od neutralnog alkohola pet puta destiliranog iz šećerne trske. Bobice, ljekovito bilje, začini i limunske kore u kombinaciji s odležavanjem u bačvi stvaraju jedinstveni gin.

Da bi gin dobio izvanrednu mekoću, odležava 35 tjedana u hrastovim bačvama, u kojima su dozrijevali Dictador rumovi. Kombinacija ravnoteže egzotične kore citrusa i vremena provedenog u bačvama daje ginu svježinu i mekoću potrebnu da bismo ga mogli uživati samo s nekoliko kockica leda.

Blago jantarne boje koja odražava vrijeme provedeno u bačvi. Njegova bistroća dokazuje da se radi o doista revolucionarnom proizvodu.

Početne arome mandarine pojačane su limunovim notama. Sekundarne arome biljnih vrsta pružaju svježinu i ravnotežu. Metvica i papar te malo slatkoće od drveta i bobičastog voća – ovo je intimna fuzija čudesne nove generacije gina kako za početnike, tako i za znalce.